شنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-06-10
تبلیغات
کد خبر: 4772 |
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵ |
71 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: نمی خواهیم به مسئولان دولت فشار بیاوریم اما از آنان انتظار عدالت داریم، حالا که مسئولان ارشد کشور بر رسیدگی به پرستاران تاکید دارند و پرستاران در دوران کرونا از جانشان مایه گذاشته اند باید در پرداخت فوق العاده خاص در اولویت باشند و قانون تعرفه گذاری نیز باید […]

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: نمی خواهیم به مسئولان دولت فشار بیاوریم اما از آنان انتظار عدالت داریم، حالا که مسئولان ارشد کشور بر رسیدگی به پرستاران تاکید دارند و پرستاران در دوران کرونا از جانشان مایه گذاشته اند باید در پرداخت فوق العاده خاص در اولویت باشند و قانون تعرفه گذاری نیز باید از اول دی اجرا شود.

به گزارش پایگاه خبری_ تحلیلی پرستارنیوز، دکتر محمد میرزابیگی روز یکشنبه در همایش ملی روز پرستار که با حضور وزیر بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، افزود: در مبارزه با کرونا ۹ هزار پرستار جانباز شدند و ۱۴۵ هزار پرستار به این بیماری مبتلا شده و بسیاری از آنها بیش از یکبار مبتلا شدند.

وی ادامه داد: ۱۵۰ پرستار در این مدت شهید شدند اما تاکنون فقط پرونده ۶۶ پرستار تاکید شده است. آقای وزیر، این شایسته نیست که برای تایید شهادت پرستاری که برای نجات مردم در بیمارستان به کرونا مبتلا و شهید شده دنبال مدرک بگیریم و خانواده او دچار زحمت کنیم.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: پرستاران در این دوران مدتهای طولانی در زمانی که کشور به رنگ سیاه و سرخ درآمده بود از خانواده هایشان دور بودند، بسیاری از مشاغل تعطیل شدند اما پرستاران پر کارتر شدند. به همین علت مقام معظم رهبری از پرستاران تقدیر کردند.

وی افزود: به دنبال آمارها و حرفهای تکراری نیستم در مسیر فرمایش های مقام معظم رهبری می گویم که از مسئولان انتطار داریم ۱۰۰درصد در مسیر منویات و فرمایشات مقام معظم رهبری حرکت کنند. مسائلی که رئیس جمهوری نیز بر آن تاکید کردند.

دکتر میرزابیگی گفت: یکی از خواسته های پرستاران پرداخت فوق العاده خاص است. افرادی که شبانه روز در حال کار و تلاش هستند. افرادی که تمام یک شبانه روز کارشان به اندازه سختی یک ساعت کار پرستاری نیست فوق العاده خاص گرفته اند اما پرستاران و مدافعان سلامت نگرفته اند.

وی ادامه داد: مسئله بسیار مهم دیگر بکارگیری های ۸۹ روزه پرستاران است. قرار بود بکارگیری موقت این نیروها فرصتی برای تسهیل در استخدام آنها باشد نه اینکه با فروکش کردن کرونا آنها را خانه نشین و محروم از شغل کنیم و این چنین سرمایه های کشور را بی انگیزه کنیم.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری افزود: با گذشت ۱۴ سال از تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری امروز احساس شرم می کنیم که هنوز این قانون اجرا نشده است. حالا که همه مسئولان بر اجرای آن تاکید دارند، انتظار داریم از اول دی بدون پایلوت اجرا شود. اجرای این قانون نیاز به دوره آزمایشی ندارد و همه دستورالعمل های آن برای اجرا آماده است.

دکتر میرزابیگی گفت: قانون ارتقای بهره وری به خصوص بخش های مربوط به مشاغل سخت آن هنوز در سازمان تامین اجتماعی و بخش خصوصی  اجرا نمی شود. از مسئولان سازمان تامین اجتماعی انتظار داریم این مساله را هر چه زودتر حل کنند.

وی ادامه داد: مسئولان مدام از تکریم و تشویق پرستاران صحبت می کنند اما تکریم و تشویق مسئولان این است که کاری کنیم، انگیزه کار و خدمت مدافعان سلامت ادامه داشته باشد تا مردم در سلامت و امنیت زندگی کنند.

منبع خبر «» است و پایگاه خبری-تحلیلی پرستارنیوز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 4772 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09217151863  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری-تحلیلی پرستارنیوز مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری-تحلیلی پرستارنیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید