به گزارش پایگاه خبری_ تحلیلی پرستارنیوزبه نقل از تسنیم ، محمدعلی محسنیبندپی با اشاره به بودجه وزارت بهداشت در لایحه ۱۴۰۱ اظهار داشت: بحث کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در ارتباط با نسخهنویسی الکترونیکی سلامت و پزشک خانواده است، تنها راه برونرفت کشور از خدمات اضافی و موازی است که در نظام سلامت انجام می شود و پرداختن به بحث پرونده الکترونیک بیماران و پزشک خانواده و نظام ارجاع است.
وی افزود: نظام ارجاع یعنی هر بیماری با هر دردی که به هر پزشکی در هر روزی مراجعه نکند و مشکلات این بیمار توسط پزشک خانواده ارزیابی شود و تاریخچه بیمار بررسی و داروها و توصیههای اولیه تجویز شود و بعد کسی که بیمار را ارجاع میدهد.
نماینده حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هزینههای بسیار زیاد در بخش دارو و خدمات تشخیص و در بخش درمان زیاد است، یادآور شد: متاسفانه هزینههای بسیار هنگفتی است و سالها دنیا و کشورهای توسعه یافته توانستند از طریق نظام ارجاع، درمان را به خوبی کنترل کنند.
محسنی بند پی با اشاره به واکسینه شدن ۷۰ درصد مردم کشور افزود: در حال حاضر در استان مازندران تمام شهرها آبی است و در کل کشور نیز شهرهای آبی بیشتر و شهرهای زرد کمتر شده و این نشان دهنده این است که ما از نظر کنترل کرونا به وضعیت پایداری رسیدیم و خوشبختانه تعداد فوتیها و مبتلا کمتر شده است.
محسنیبندپی با تاکید بر اینکه پرستاران به عنوان ایثارگران خط مقدم در جنگ بیولوژیک ۲۰ ماه گذشته بودند، خاطرنشان کرد: از زمان شیوع کرونا در کشور تا کنون بیش از ۴۰ هزار پرستار مبتلا و بیش از ۱۵۰ شهید پرستار داشتیم که در لایحه ۱۴۰۱ به خواستههای عقب افتاده این همکاران هم میپردازیم.
وی با اشاره به لایحه رتبه بندی معلمان در کشور یادآورشد: مجلس یازدهم با تعهدی که به معلمان دارد، بعد از ۱۴ سال، طرح سال ۱۳۸۶ مجلس را در ۱۴۰۰ مصوب کرده و اعتبار برایش گذاشته است.