شنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-06-10
تبلیغات
کد خبر: 5070 |
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۵ |
85 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: با تاکید مقام معظم رهبری، اتحاد سازمان نظام پرستاری، وزارت بهداشت و مجلس فرصت طلایی برای احقاق حقوق پرستاران به وجود آمده است و زمان آن است که برای تحقق خواسته های پرستاران منابع پایدار تامین شود. به گزارش پایگاه خبری_ تحلیلی پرستار نیوز، دکتر محمد پاکمهر روز […]

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: با تاکید مقام معظم رهبری، اتحاد سازمان نظام پرستاری، وزارت بهداشت و مجلس فرصت طلایی برای احقاق حقوق پرستاران به وجود آمده است و زمان آن است که برای تحقق خواسته های پرستاران منابع پایدار تامین شود.

به گزارش پایگاه خبری_ تحلیلی پرستار نیوز، دکتر محمد پاکمهر روز چهارشنبه در جلسه شورای عالی نظام پرستاری اظهار داشت: بر خود وظیفه می‌دانیم که در کنار جامعه پرستاری باشیم و در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ایثارگری‌های جامعه پرستاری را در موج‌های گذشته کرونا فراموش نمی‌کنیم.

وی افزود: امیدواریم در بودجه سال ۱۴۰۱ بودجه مالی پایدار برای تعرفه گذاری خدمات پرستاری در نظر گرفته شود. بحث تسری فوق‌العاده خاص برای سازمان زندان‌ها عملیاتی شد اما چندماه پرداخت شد و به دلیل نبود اعتبار متوقف شد بنابراین ما باید پیگیر منابع پایدار برای پرداختی پرستاران باشیم.

پاکمهر ادامه داد: در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی جلسات زیادی در راستای دفاع از جامعه پرستاری داشته‌ایم. پذیرفتن اینکه قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری اجرا شود در برخی سازمان‌ها سخت بوده و اکنون فرصتی طلایی برای احقاق حق جامعه پرستاری ایجاد شده است.امیدواریم قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری که ۱۴ سال از تصویب آن می‌گذرد در مجلس در بودجه ۱۴۰۱ پیش‌بینی و به خوبی اجرا شود.

وی با بیان اینکه بودجه از دو بخش درآمدی و هزینه‌ها تشکیل می‌شود؛ خاطرنشان کرد: بررسی بخش درآمدی تقریباً به اتمام رسیده است. باید عدد و رقمی بر اساس آنچه که مطالعه شده در قانون بودجه ۱۴۰۱ پیش‌بینی کنیم. بودجه اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در سال ۱۴۰۱ باید پایدار باشد و وزارت بهداشت باید ملزم به اجرای این قانون باشد. باید در همین سال جاری تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری منطبق با آنچه که خواسته پرستاران است اجرا شود.

عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس تصریح کرد: پرستاران در شرایط حاد از خودگذشتگی کردند و باید به آنها توجه کنیم. تا ۲۰ بهمن کمیسیون تلفیق کار خود را به پایان می‌رسد و اکنون باید خواسته بحق و مطالبه پرستاران را حداقل تا پایان سال با مبالغ مشخص، محقق کنیم.

وی درباره تبدیل وضعیت نیروهای غیر رسمی گفت: تبدیل وضعیت باید از ستاد ملی مقابله با کرونا پیگیری شود و ما نیز در مجلس نامه‌نگاری لازم را انجام داده‌ایم. باید اهمیت موضوع تبدیل وضعیت جامعه پرستاری به اعضای ستاد گفته شود؛ بسیاری از این نیروهای غیر رسمی سن‌شان بالا رفته و در دوران کرونا زحمت کشیده‌اند و بار پنج پیک گذشته کرونا بر دوش آنها بوده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: در رابطه با استخدام جدید نیز کمیته‌ای متشکل از نمایندگان کمیسیون بهداشت و درمان، سازمان نظام پرستاری، مرکز پژوهش‌های مجلس و سازمان برنامه شکل گرفته است و پیگیری‌ها انجام می‌شود.

وی درباره نتایج پیگیری مطالبات از سوی سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: از ۵۲ هزار مجوز استخدامی که از سال ۹۸ صادر شده بود؛ فقط  ۱۶ هزار مورد جذب شده بودند؛ اما اکنون ۵ هزار نفر بلاتکلیف‌ هستند که سهمیه برخی دستگاه‌ها مانند بنیاد شهید هستند و این موفقیت نتیجه پیگیری‌ها و اتحاد است.

منبع خبر «» است و پایگاه خبری-تحلیلی پرستارنیوز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 5070 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09217151863  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری-تحلیلی پرستارنیوز مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری-تحلیلی پرستارنیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید