رئیس کل سازمان نظام پرستاری با اشاره به این که اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری و دستاورد مبارک برای پرستاران خواهد داشت، افزود: یکی ارتقای جایگاه، هویت و منزلت حرفهای و دیگری بهبود وضعیت معیشت پرستاران است. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری_ تحلیلی پرستار نیوز، دکتر محمد میرزابیگی در همایش مشترک مدیران پرستاری دانشگاههای علوم […]
رئیس کل سازمان نظام پرستاری با اشاره به این که اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری و دستاورد مبارک برای پرستاران خواهد داشت، افزود: یکی ارتقای جایگاه، هویت و منزلت حرفهای و دیگری بهبود وضعیت معیشت پرستاران است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری_ تحلیلی پرستار نیوز، دکتر محمد میرزابیگی در همایش مشترک مدیران پرستاری دانشگاههای علوم پزشکی و هیئت مدیره های نظام پرستاری سراسر کشور که روز سه شنبه در محل سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد با اشاره به اینکه اجرای قانون تعرفه گذاری هیچ ربطی به حقوق، اضافه کار و سایر مزایای رفاهی پرستاران ندارد و فقط به ساماندهی کارانه و افزایش آن منجر می شود، گفت:با اجرای قانون تعرفه گذاری، ارزش نسبی خدمات پرستاران ماند سایر گروه های پروانه بر اساس ضریب کا محاسبه شده و این خدمات با مهر نظام پرستاری پرستاران به نام خودشان ثبت می شود.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری با اشاره به این که بر اساس قانون تعرفه پرستاری، کارانههای پرستاران ساماندهی می شود، خاطر نشان کرد: کارانه ها از قانون تعرفه پرستاری تبعیت میکند و رفتارهای شخصی و سلیقهای در پرداخت کارانه ها کنار میرود. پیش از این گاهی کارانه را کمی به صورت سلیقهای و با مبانی غیرمشخص به پرستاران میدادند که این رقم در دوران کرونا کاهش نیز یافت و به یک سوم دوران قبل از کرونا رسید.
وی با بیان اینکه ثبت خدمات پرستاری در HIS بیمارستان با اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری انجام میشود، تصریح کرد: مهر نظام پرستاری در ثبت این خدمات درج میشود و مسئولیت انجام کار برعهده پرستار قرار میگیرد که این مسئله هویت حرفه پرستاری است.
میرزابیگی با بیان این که از محل تعرفه پرستاری عددی به کارانه پرستاران اضافه میشود، عنوان کرد: این عدد ارتباطی با اضافه کار و حقوق ندارد و حداقل به طور میانگین سه میلیون تومان با اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری به کارانه فعلی پرستاران اضافه میشود.
وی تصریح کرد: برخی از تاخیر در پرداختیها ناشی از کمبود درآمدها یا کجسلیقگی مدیران است؛ بنابراین در سطح کشور در برخی مراکز بیش از هفت ماه در پرداخت کارانه تاخیر وجود دارد که پذیرفتهشده نیست اما تأخیر تا حد سه ماه پذیرفتهشده است زیرا باید خدمات ثبت و محاسبه شود و بیمه نظارت کند که برای این اقدامات سه ماه زمان کفایت میکند.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری با بیان این که پرستاران از ابتدای دیماه بر مبنای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری کارانه را دریافت خواهند کرد، افزود: احتمالاً تا سه ماه آینده کارانه دیماه پرداخت شود و این کارانه بر اساس قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری پرداخت خواهد شد.
وی در پایان با اشاره به اختصاص ۱۲ هزار میلیارد تومان برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و ۸۹ روزه اعلام کرد: این اعتبار درکمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ برای تبدیل وضعیت مدافعان سلامت با اولویت پرستاران در سال تصویب شده و با تصویب نهایی آن در صحن مجلس تعدادی از نیروهای شرکتی تبدیل وضعیت خواهند شد